Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økt nasjonalstolthet i Israel

Noen dager etter at Israel avsluttet sin aksjon mot Hamas ble det utført en undersøkelse om hvordan patriotismen i Israel er. Undersøkelsen blir utført årlig. Patriotismen i år lå klart høyere enn for et år siden. Tallene i parentes er fra i fjor. 88 (81) prosent av de israelske jødene er stolte over å være israelere. 95 (84) prosent av dem er villige til å kjempe for sitt land. 72 (61) prosent av de israelske jødene sa at de mener Israel er "bedre enn de fleste andre land". 81 prosent sa at de ville oppmuntre sine barn til å bli boende i Israel (omtrent det samme som i fjor). I den arabiske minoriteten blir det registrert en nedgang i patriotismen. 45 (51) prosent av de arabiske statsborgerne i Israel sa at de følte seg stolte over å være israelske. Men hele 81 prosent (opp fra 56 prosent i fjor) sa at de ville oppmuntre sine barn til å bo i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart