Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lieberman med snarvisitt til Vestmuren

Avigdor Lieberman, som leder partiet Israel Beiteinu, avla en snarvisitt ved Vestmuren i Jerusalem mandag kveld. Lieberman avslo å svare på spørsmål, og returnerte raskt til bilen, rapporterer Ha’aretz. Lieberman hadde tydeligvis mindre oppslutning blant de religiøse jødene som tilba ved Vestmuren enn ellers i Israels befolkning. – Lieberman er et "bedrag", akkurat som Ariel Sharon. "Du stemmer på høyresiden, men får venstresiden, sier den religiøse jøden Yossi. Han er misfornøyd med at Lieberman er villig til å avgi arabiske bydeler av Jerusalem til en framtidig palestinsk stat. – Lieberman hater jødedommen, sa noen ultra-ortodokse menn til journalist Nadav Shragai. Kun en eldre ultraortodoks kvinne uttalte seg i støtte til Lieberman. – Datteren hans har blitt religiøs. Han elsker Israel og vil hjelpe oss alle. Må Gud velsigne ham, sa kvinnen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart