Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Politiet måtte evakuere Knesset-medlem

Knesset-medlem Aryeh Eldad fra det høyreorienterte partiet National Union skulle tirsdag fungere som valgobservatør i den arabiske byen Umm el-Fahm. Han måtte evakueres av politiet etter at lokale arabere startet et opprør utenfor stemmelokalet, melder Jerusalem Post. Da Eldad ble kjørt bort fra stedet i en politibil, ble det kastet stein mot kjøretøyet, melder Hærens Radio. – Eldad ba oss hjelpe ham bort. Alt er rolig her nå, sier Yehuda Maman, som er talsmann for politiet i Nord-Israel, på mobiltelefon fra Umm el-Fahm. Tidligere på dagen nektet politiet ytre-høyre aktivisten Baruch Marzel fra å delta som valgobservatør i Umm el-Fahm, på grunn av etterretningsinformasjon som indikerte at hans nærvær ville bety "en alvorlig trussel mot sikkerheten". Marzel mener politiet har gitt etter for voldstrusler fra arabiske innbyggere og mener det som skjedde var "en mørk dag for demokratiet".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart