Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Livni inviterer med Netanyahu

Gårsdagens Knesset-valg ble avholdt over ett år tidligere enn det ville gjort ved en normal valgperiode, fordi Kadima-leder Tzipi Livni ikke klarte å danne en koalisjonsregjering med den gamle sammensetningen av Knesset høsten 2008. I september og oktober avslo Likud-leder Benjamin Netanyahu et regjeringssamarbeid under Livni, og krevde nyvalg. – Jeg foreslo for deg før dette valget ble bestemt å bli med i en samlingsregjering under min ledelse… Du avslo, og sa at folket må bestemme. I dag har folket valgt – Kadima, sa Livni på valgnatten. Nå inviterer hun igjen Netanyahu med i en regjering under hennes ledelse. Det nye Knessets sammensetning har tilsynelatende gjort det enda vanskeligere for Livni å danne regjering enn det var høsten 2008.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart