Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Likud vil dele toppjobbene med Kadima

Det er en stor politisk basar som utspiller seg i Jerusalem i disse dager. Inntil en ny regjering er endelig på plass kommer det til å lekke ut i mediene en rekke ulike forslag og ideer til sammensetning av regjeringen. Både Jerusalem Post og Ha’aretz melder torsdag morgen at Likud og Kadima kan komme til å gå sammen under Benjamin Netanyahus ledelse dersom partiene får like mange medlemmer i regjeringen og Kadima får to av de fire toppjobbene – partileder Tzipi Livni som utenriksminister og Shaul Mofaz som forsvarsminister. – Vi vil være veldig generøse overfor Kadima (…) for å få dem med i vår regjering, sier en medarbeider av Benjamin Netanyahu. I private samtaler innrømmer sentrale Kadima-politikere at president Shimon Peres vil komme til å be Netanyahu danne regjering, på grunn av høyresidens flertall i det nye Knesset. Dersom Likud tilbyr oss en god avtale, vil vi ta den, sier noen Kadima-folk. Andre mener Kadima bør gå i opposisjon og vente på at folket blir frustrert av en rent høyreorientert koalisjon. For å lokke Avigdor Lieberman med i sin koalisjon, er det ventet at Netanyahu vil tilby ham ledelse av finansdepartementet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart