Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF bombet to våpenfabrikker

Israelske luftstyrker bombet to produksjonssteder for våpen nord på Gaza-stripen fredag kveld. Noen timer tidligere ble en militant palestiner drept og en annen alvorlig skadet i et luftangrep i Khan Younis. IDF opplyser at de to palestinerne, begge medlemmer av terrorgruppen Islamsk Jihad, planla et terrorangrep i Israel. IDF bombet også fire tunneler for våpensmugling under grensen mellom Egypt og Gaza-stripen fredag. IDF opplyser at det ble registrert sekundære eksplosjoner i noen av tunnelene, noe som beviser at de inneholdt våpen eller eksplosiver. De israelske angrepene kom som svar på de sporadiske rakett- og granatangrep mot Israel som har fortsatt etter at Israel og Hamas erklærte våpenhvile i januar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart