Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skip fra Libanon eskortert til Ashdod

Skipet "Tali", med flagg fra Togo og et mannskap på omlag ti personer, forlot Libanon tirsdag med 60 tonn nødhjelp, ni aktivister og journalister ombord. Etter en overnatting på Kypros satte skipet kurs mot Gaza-stripen. Da skipet nærmet seg kystfarvannet utenfor Gaza, ble det beordret å gjøre kursendring av et israelsk marineskip. Det ble avtalt at skipet skulle gå til den egyptiske havnen El-Arish. Torsdag morgen prøvde skipet igjen å bryte den israelske sjøblokkaden og ta seg inn til Gaza-stripen. Fordi IDF har grunn til å frykte at skipet frakter våpen, ble skipet bordet og ført til havn i Ashdod. IDF sier personellet på skipet vil bli tatt inn til forhør, og humanitære varer på skipet vil bli overført til Gaza-stripen. Blant aktivistene på skipet er den 86 år gamle gresk-ortodokse presten Hillarion Capucci, som ble dømt for våpensmugling til palestinske terrorister av en israelsk domstol da han var erkebiskop i Jerusalem. Capucci, som er født i Syria, sonet en fengselsstraff på tre år, før han ble deportert etter en begjæring fra Vatikanet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart