Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF har advart oss mot nye angrep

For å begrenese antallet sivile tap mest mulig, har israelske forsvarsstyrker gitt forhåndsvarsel om bombeangrep på Gaza-stripen ved en rekke tilfeller de siste ukene. Tirsdag forteller palestinere i Rafah at de har mottatt telefonopprigninger hvor de blir bedt om å forlate området før et varslet bombeangrep. – Folk som jobber i tunnelene, bor i nærheten eller gir logistikkhjelp til terrorister må evakuere området umiddelbart, sier stemmen på arabisk. Rafah ligger på grensen mellom Egypt og Gaza-stripen, og er sentrum for smulgeraktiviteten som pågår i tunneler under grensen. Statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Ehud Barak har gitt IDF ordre om å gjennomføre gjengjeldelsesaksjoner mot Hamas etter rakettangrepet mot Ashkelon tirsdag morgen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart