Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA vil gi Hamas-vennlige imamer sparken

De palestinske selvstyremyndighetene vil gi sparken til flere titalls muslimske forkynnere på Vestbredden som opptrådte som talerør for Hamas under konflikten med Israel i januar. Noen av dem brukte fredagsbønnen til å kritisere PA-formann Mahmoud Abbas og andre arabiske ledere fordi de ikke inntok en tøffere holdning mot Israel. – Vi planlegger "mange endringer", bekrefter Jamal Bawatneh, religionministeren i Ramallah-regjeringen, til journalist Khaled Abu Toameh i Jerusaelm Post. – Imamene har misbrukt talerstolen i moskeene til å fremme sin "private agenda", sier Bawatneh. – Vi vil ikke tillate dem å spre løgn og fabrikasjoner i moskeene, legger han til. Hatpropaganda mot jøder og den jødiske staten fra muslimske ledere i palestinsk tv har vært og er en viktig hindring for fred. MIFF har publisert en rekke eksempler på slike tv-innslag med norsk tekst på YouTube.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart