Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Import fra Israel opp 24 prosent

Importen fra Israel økte med 24,4 prosent fra januar 2008 til januar 2009, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Dette er en fortsettelse av trenden fra år 2008, da importen økte med 11,6 prosent i forhold til året før. Fra 2007 til 2008 økte importen fra Israel mer enn dobbelt så mye som den samlede norske import med varer (vekst 5,2 prosent). – Jeg skal være den første til å innrømme at oppfordringen om å boikotte israelske varer foreløpig ikke har slått helt an i Norge, sier stortingsrepresentant Bjørn Jacobsen (SV) til Vårt Land. Jacobsen sier at SV ikke vil gi opp kampen. Les hvorfor boikott av Israel er dumt og umoralsk. Se også aksjonssiden Kjøp israelske varer!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart