Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel saboterer Irans atomprogram

Amerikanske etterretningskilder sier Israel har tatt i bruk sabotasje og likvidasjoner av atomeksperter for å stanse Irans atomvåpenprogram. – Målet er å utsette, utsette og utsette [programmet] til man kan finne en annen løsning eller tilnærming. Vi ønsker absolutt ikke at den nåværende iranske regjering skal få disse våpnene. Det [den israelske sabotasjestrategien] er en god strategi, som ikke går så langt som å angripe militært, noe som sannsynligvis vil bety uakseptabel risiko, sier en tidligere CIA-offiser til den britiske avisen The Daily Telegraph. – I samarbeid med USA, har Israel i hemmelige operasjoner fokusert på å eliminere viktige personer i atomprogrammet og å sabotere Irans forsyningslinjer til atomprogrammet, sier Reva Bhalla, en analytiker ved det private amerikanske etterretningsfirmaet Stratfor. The Daily Telegraph skriver at det går rykter om at Mossad stod bak dødsfallet til Ardeshire Hassanpour, en iransk vitenskapsmann og atomekspert. Hassanpour døde under mystiske omstendigheter av "gassforgiftning" i 2007. – Det er fortsatt betydelige muligheter for å forstyrre og skade det iranske programmet uten militære angrep, og det er blitt gjort med noe suksess, sier Yossi Melman, som dekker sikkerhet og etterretningsnyheter for den israelske avisen Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart