Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Regjeringen drøfter Shalit

Den israelske regjeringen skal onsdag drøfte detaljene i en fangeutveksling hvor hundrevis av palestinske fanger kan bli løslatt i bytte med IDF-soldaten Gilad Shalit. Hamas krever løslatt en rekke palestinere som har stått for noen av de mest dødelige angrep mot sivile israelere. – Først vil vi forhandle om løslatelse av Shalit, og først etterpå vil vi være villige til å diskutere ting som grensestasjoner til Gaza og gjenoppbygging på Gaza-stripen, sa statsminister Ehud Olmert tirsdag. – Det er også forventet at regjeringen vil vedta Israels betingelser for en langvarig våpenhvile på Gaza-stripen, sier Mark Regev, som er talsmann for Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart