Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lieberman: – Vi støtter Netanyahu

Vi støtter Benjamin Netanyahu som statsminister, sa Avigdor Lieberman, partileder for Israel Beiteinu, torsdag formiddag.
Dermed har alle de seks høyreorienterte og religiøse partiene i Knesset stilt seg bak Likud-lederen som statministerkandidat. Til sammen har disse partiene flertall i Knesset, med 65 av 120 mandater.
Lieberman gjør det klart at han helst ønsker en samlingsregjering med Likud, Kadima og Israel Beiteinu, hvor Benjamin Netanyahu er statsminister.
– Vi ønsker oss en bred regjering. En smal regjering [av kun høyrepartiene] vil være en handlingslammet regjering, men vi utelukker ikke å sitte i en slik. Det tredje alternativet er å gå til nyvalg, som ikke vil hjelpe noe, sa Lieberman under sitt møte med president Shimon Peres.
Fredag er det ventet at Peres innkaller Netanyahu og Kadima-leder Tzipi Livni til en felles samtale. Deretter vil Peres bestemme seg for hvem han vil gi regjeringsoppdraget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart