Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nord-Israel angrepet med Katyusha-rakett

En Katyusha-rakett avfyrt fra Libanon slo ned i Nord-Israel lørdag morgen. To personer ble skadet og tre personer fikk behandling for sjokk. Raketten eksploderte like ved en bolig, hvor en 20 år gammel kvinne ble skadet mens hun lå og sov. En libanesisk sikkerhetskilde sier at Israel har svart med å avfyre minst seks artillerigranater inn i Libanon. Han opplyser også at det ble avfyrt to Katyusha-raketter mot Israel, men av rakettene slo ned i libanesisk territorium. IDF sier artilleribeskytningen ble rettet mot avfyringsstedet for rakettene. I januar ble Nord-Israel angrepet med tre Katyusha-raketter i løpet av en uke. I begynnelsen av februar oppdaget FN-styrken i Sør-Libanon fem raketter som var klare til å bli avfyrt inn i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart