Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Olmert trekker Amos Gilad som forhandler

Amos Gilad er sjef for politikk- og sikkerhetsavdelingen i det israelske forsvarsdepartementet. Han har vært ansvarlig for samtalene med Egypt omkring en våpenhvile på Gaza-stripen og en fangeutveksling for å få løslatt den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit. Mandag varslet statsministerens kontor at Amos Gilad ikke får fortsette som utsending til myndighetene i Kairo. Dette skjer etter at toppbyråkraten gikk ut med offentlig kritikk av Olmert i forrige uke. Onsdag 18. februar sa Amos Gilad til Ma’ariv at Olmerts oppførsel og den plutselige beslutningen om å stille Shalits løslatelse som en betingelse for åpning av grensene til Gaza-stripen var en "hån mot egypterne", og at det derfor undergraver nasjonal sikkerhet. Olmerts medarbeidere mener Gilads uttalelser var skadelige, og "reflekterer oppførsel som ikke passet seg i Gilads posisjon som en utsending for statsministeren". Søndag sendte forsvarsdepartementet ut en en pressemelding til støtte for sin avdelingssjef hvor det blant annet heter: "Det er en skam at statsministeren, som er inne i sine siste dager, velger en taktikk med ekstrem provokasjon og et forsøk på å gå til sak mot en trofast byråkrat."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart