Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Det 18. Knesset tas i ed

Mer enn tre måneder etter at den 17. Knesset-forsamlingen ble oppløst, tas den 18. Knesset-forsamlingen i ed tirsdag ettermiddag. Omkring tusen gjester er invitert til edsavleggelsen, skriver Jerusalem Post. Likuds Michael Eitan fungerer som midlertidig ordfører av Knesset, siden han har lengst erfaring av Knesset-medlemmene. Kadimas Dalia Itzik kommer til å søke gjenvalg som ordfører. Det vil også hennes forgjenger, Likuds Reuven Rivlin. Selv om Knesset-representantene tas i ed i dag, vil den politiske aktiviteten i nasjonalforsamlingen være laber inntil en ny regjering er på plass. Sammensetning og lederverv av Knesset-komiteer er nemlig en sentral del av regjeringsforhandlingene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart