Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kadima bør bli med i regjeringen

Shaul Mofaz, som er nummer to på Kadimas liste, mener partiet bør bli med i en nasjonal samlingsregjering ledet av Benjamin Netanyahu. – Israels folk ønsker seg en samlingsregjering, sa Mofaz i et radiointervju tirsdag. – Folket gav oss 28 mandater. Det var ikke for at vi skulle sitte i opposisjonen, la han til. Kadima-leder Tzipi Livni har så langt avvist en nasjonal samlingsregjering som også inkluderer de små, mest høyreorienterte partiene. Netanyahu har insistert på at disse også må bli invitert, siden de er Likuds "naturlige partnere". Politiske kommentatorer i Israel har spekulert i om Mofaz vil vende tilbake til Likud dersom Livni holder Kadima utenfor regjeringen. Dette avviser Mofaz. – Tzipi Livni gjør rett når hun tester, undersøker og klargjør hvordan plattformen til samlingsregjeringen vil se ut. Samme hva hun bestemmer seg for vil jeg fortsette i Kadima-partiet, sa Mofaz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart