Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran tester atomreaktor

Iran har startet testing av den russisk-produserte atomreaktoren i Bushehr, i følge en iransk tjenestemann. Omkring 700 iranske ingeniører har fått opptrening i Russland for å drive atomreaktoren. Historien til atomreaktoren i Bushehr går helt tilbake til midten av 1970-tallet, da det tyske selskapet Siemens inngikk en konstruksjonsavtale med myndighetene i Teheran. Siemens trakk seg ut av prosjektet etter den islamske revolusjonen i Iran i 1979. I 1992 signerte Iran en avtale med Russland om å fullføre prosjektet, og arbeidene startet i 1995. Etter planen skulle atomreaktoren vært i drift allerede i 1999, men prosessen har blitt forsinket.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart