Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Livni lover støtte mot Iran

Dersom Kadima-partiet skulle ende i opposisjon, vil partileder Tzipi Livni likevel støtte Benjamin Netanyahus regjering mot trusselen fra Iran så mye som er nødvendig. – Jeg vil bruke mine mange kontakter i USA, Europa og den arabiske verden, og min og andre Kadima-medlemmers erfaring, til å samle støtte fra det internasjonale samfunn mot Iran så langt det er nødvendig, sa Livni til Netanyahu på søndag, i følge Ha’aretz. Onsdag ettermiddag starter de offisielle regjeringsforhandlingene mellom de høyreorienterte og religiøse partiene som anbefalte Netanyahu som statsminister. Det viktigste kravet fra de religiøse partiene Shas og UTJ er nye boliger for ultra-ortodokse. Netanyahu fortsetter også forsøkene på å få med Kadima og Arbeiderpartiet i en bred samlingsregjering. Fredag skal han møte både Livni og Ap-leder Ehud Barak. Jerusalem Post skriver at Netanyahu vil tilby koalisjonspartnerne en regjeringspost for hvert tredje Knesset-medlem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart