Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Uenighet om tostatsløsning

Uenighet omkring opprettelsen av en palestinsk stat skal være det som skiller Benjamin Netanyahu og Tzipi Livni mest. – Det er stor enighet når det gjelder Iran, Hizbollah og Hamas, men det er stor avstand mellom Kadima og Likud når det gjelder to stater for to folk. Det lar seg ikke løse, sa Silvan Shalom fra Likud torsdag. Netanyahu ønsker å utsette grensedragning for en framtidig palestinsk stat, og fokusere på økonomisk utvikling i de palestinske områdene. Likud-lederen har også understreket at en eventuell palestinsk stat må ha begrenset suverenitet og være demilitarisert. Livni har sagt at Kadima ikke vil bli med i en regjering som klart forplikter seg på en tostatsløsning. – Det virker som om Livni vil si et endelig "nei" til å bli med i regjeringen [når hun møter Netanyahu] i morgen, sa Shalom. Han har tidligere vært utenriksminister i Ariel Sharons regjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart