Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tre terrorister fra Islamsk Jihad drept

Onsdag kveld ble en militær leder i terrorgruppen Islamsk Jihad drept i et israelsk rakettangrep fra luften nord på Gaza-stripen. En av hans medarbeidere ble alvorlig skadet og fem personer som oppholdt seg i nærheten ble skadet, opplyser palestinske kilder. IDF opplyser at den drepte terrorlederen Khaled Shalan har deltatt i rakettangrep mot den israelske byen Ashkelon. Gårsdagens luftangrep var andre gang IDF gjennomførte et målrettet drap på militante palestinere fra luften etter at våpenhvile ble erklært 18. januar. Torsdag morgen fortsatte israelske luftstyrker med slike målrettede angrep. I følge helsepersonell på Gaza-stripen ble to væpnede menn drept i et luftangrep i nærheten av grensen mellom Gaza-stripen og Israel. Islamsk Jihad opplyser at de drepte tilhørte deres organisasjon, og at mennene var på vei hjem etter å ha gått patrulje langs grensen mot Israel. IDF har hittil ikke bekreftet hendelsen. Kort tid etter ble en Kassam-rakett avfyrt mot Israel. Ingen kom til skade i angrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart