Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hvorfor pøse penger inn til Gaza før rakettangrepene stanser?

Likud-leder Benjamin Netanyahu har de siste dager og uker uttrykt skepsis overfor internasjonale ledere som er ivrige på å finansiere en gjenoppbygging på Gaza-stripen. – Hvorfor pøse penger inn til Gaza-stripen før rakettangrepene mot Israel stanser? skal Netanyahu ha argumentert, i følge journalist Herb Keinon i Jerusalem Post. I europeiske land er det nevnt som en mulighet at Israel kan komme til å ødelegge igjen eventuell infrastruktur som blir gjenoppbygd. Til det svarer Netanyahu at IDF forsøker å ramme bare de områdene som blir brukt av terrorister og å unngå sivile tap. – Vi vil ikke ofre Israels sikkerhet i bytte mot et smil [fra europeiske ledere], skal Netanyahu ha sagt. Det pågår nå daglige rakettangrep mot Israel fra Gaza-stripen. Netanyahu påpeker at internasjonale ledere ser ut til å glemme dette når de i dag samles til en giverlandskonferanse i Egypt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart