Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel angrepet med nye terror-raketter

Terrorister på Gaza-stripen fortsatte bombardementet av sivile israelske boligområder søndag ettermiddag. I Sderot slo en Kassam-rakett ned på gårdsplassen til et hus. Fem andre raketter slo ned i åpne områder. Tidligere på dagen landet en rakett i den sørlige delen av storbyen Ashkelon. Her ble det også registrert et rakettnedslag natt til søndag. Statsminister Ehud Olmert har gitt ordre til forsvarsminister Ehud Barak om å gi et militært svar på de stadige rakettangrepene så raskt som mulig. Israel er angrepet med mer enn 110 raketter og granater etter at våpenhvile ble erklært 18. januar. Barak sier de israelske luftstyrkene har begrensede operasjonsmuligheter på grunn av dårlig vær.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart