Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gaza-familie saksøker israelske ledere

En storfamilie på Gaza-stripen har saksøkt Israels statsminister Ehud Olmert, forsvarsminister Ehud Barak og forsvarssjef Gabi Ashkenazi for 1,4 milliarder kroner. Erstatningssøksmålet er levert til distriktsdomstolen i Nasaret på vegne av 79 medlemmer av al-Samoni familien. Av papirene som er levert inn til retten går det frem at familien mistet 29 medlemmer under Israels operasjon på Gaza-stripen i januar 2009. 45 familiemedlemmer ble skadet. Tidligere har israelske domstoler avvist slike søksmål ved at skadene ble påført i krigstid, og at handlingene til israelske soldater var militært begrunnet, skriver Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart