Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Protesterer foran Olmerts kontor

Familie og venner til den kidnappede soldaten Gilad Shalit har slått opp et telt foran statsminister Ehud Olmerts kontor. Målet er å minne Olmert om soldatens skjebne og presse fram en fangeutveksling før det kommende regjeringsskiftet i Jerusalem. Tirsdag kom familien til IDF-soldaten Nachshon Wachsman på besøk. Han ble kidnappet av Hamas-terrorister på Vestbredden på 1990-tallet, og ble drept da israelske spesialstyrker prøvde å frigjøre ham med makt. – Vi ble pint i en uke [uten å vite vår sønns skjebne]. Jeg kan ikke forstå hvordan Shalit-familien har kommet seg gjennom denne ubeskrivelige lidelsen i tre år, sa Esther Wachsman. Amos Harel, journalist i Ha’aretz, mener sjansene for at Gilad Shalit slipper fri mens Olmert er statsminister er små.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart