Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dersom Barak vil fortsette som forsvarsminister bør han trekke seg

Amir Peretz, Knesset-medlem og tidligere leder i Arbeiderpartiet, er ikke særlig fornøyd med at Ap-leder Ehud Barak fortsatt er i samtaler med Benjamin Netanyahu om et mulig regjeringssamarbeid. – Dersom Barak ønsker å fortsette som forsvarsminister bør han trekke seg som leder av Arbeiderpartiet, sier Peretz til avisen Yedioth Aharonoth. Peretz mener Ap bør være i opposisjon for å gjenoppbygge partiet. Etter Baraks møte med Netanyahu på søndag gir medarbeidere av Barak åpning for at forsvarsministeren kan velge å følge med over i en Netanyahu-ledet regjering. Gil Hoffman i Jerusalem Post melder at Barak personlig har ringt rundt til Knesset-medlemmer og argumentert for at Arbeiderpartiet skal gå med i den nye regjeringskoalisjon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart