Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Obama vil ikke kutte militær bistand

– President Barack Obama vil ikke kutte militær bistand som Bush-administrasjonen lovte til Israel de neste ti årene, sier en sentral kilde i den amerikanske administrasjonen til Israel Radio. I august 2007 fikk Israel løfter om militær bistand for til sammen 200 milliader kroner over de ti neste årene. Størstedelen av dette beløpet er Israel forpliktet til å bruke på å kjøpe utstyr og tjenester fra amerikansk våpenindustri. – Obama-administrasjonen forventer at den neste israelske regjeringen fortsetter fredsforhandlingene med palestinerne, legger den anonyme kilden til. Dersom Hamas blir med i en eventuell ny palestinsk samlingsregjering uten å godta de tre internasjonale kravene vil ikke Obama-administrasjonen ha noe å gjøre med regjeringen, sier kilden. I Kairo pågår det forhandlinger mellom Hamas og Fatah om en ny samlingsregjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart