Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA står fast på tostatsløsning

USAs utenriksminister Hillary Clinton sier hun vil understreke Washingtons ønske om en tostatsløsning når hun kommer til Israel i neste uke. Benjamin Netanyahu, som arbeider for å danne en ny israelsk regjering, snakker ikke om en tostatsløsning, men ser for seg en demilitarisert palestinsk stat med begrenset suverenitet. – Det er bred enighet både i og utenfor Israel om at palestinerne bør få muligheten til å styre seg selv, men ikke til å true oss, sier Netanyahu i et intervju med Washington Post. Netanyahu ønsker ikke at en framtidig palestinsk stat skal kunne kontrollere sitt eget luftrom, ha sin egen hær, kunne importere våpen fritt eller inngå militære allianser med andre stater som er fiendtlige mot Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart