Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel har gått med på å løslate 450 fanger

Israel skal, i følge palestinske kilder i Kairo, ha gått med på å løslate 450 navngitte palestinere i bytte for den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit. Forhandlingene skal nå dreie seg om noen av fangene skal bli deportert eller få komme tilbake til de palestinske selvstyreområdene, eller om de vil bli sluppet løs på Gaza-stripen i stedet for Vestbredden. Hva som virkelig skjer i forhandlingene omkring Shalit er uklart. Senest torsdag kveld benektet Hamas-leder Mahmoud A-Zahar at det pågår forhandlinger i det hele tatt. – Hamas snakker ikke med noen om en fangeutveksling når det gjelder Shalit, sa A-Zahar på telefon fra Kairo til en arabisk avis i Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart