Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Diplomater må reise fra Mauritania

Personell ved den israelske ambassaden i Mauritania er i ferd med å forlate ambassaden, opplyser øyenvitner til nyhetsbyrået Reuters. Tidligere på dagen har tv-stasjonen Al-Arabiya meldt at myndighetene i Nouakchott har gitt den israelske ambassadøren 48 timer på å forlate landet. Kilder i Jerusalem sier myndighetene i Nouakchott gav ordre til å ta bort sikkerhetsopplegget rundt ambassaden og fjerne de israelske vaktene. Dette blir oppgitt som årsak til at ambassaden ikke lenger kan være operativ. I januar trakk Mauritania sin ambassadør tilbake fra Israel, i protest mot den militære offensiven på Gaza-stripen. Mauritania har vært et av tre arabiske land med fulle diplomatiske forbindelser med Israel. I 2008 ble den israelske ambassaden i Mauritania angrepet av flere væpnede menn som ropte "Allahu Akbar". Det brøt ut en skuddveksling mellom angriperne og vaktene ved ambassaden. Boaz Bismuth, som var den forrige israelske ambassadøren i Nouakchott, påpeker at Mauritania er kontrollert av en "militærjunta som ikke er anerkjent i Vesten".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart