Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ahmed Jabri er i Kairo

Topplederen for geriljahæren til Hamas, Ahmed Jabri, er i Kairo for å lede de indirekte forhandlingene med Israel om en fangeutveksling. Det melder den arabiske avisen Al-Hayat mandag. Jabri skal ikke tidligere ha forlatt de palestinsk-kontrollerte områdene. Søndag morgen varslet statsminister Ehud Olmert at forhandlingene ville bli avsluttet søndag kveld. Like etter midnatt ble det meldt at tidsfristen var utvidet med 24 timer. Dermed blir også det varslede møtet hvor Israels regjering skal votere over en fangeutveksling utsatt. Medarbeidere av Olmert prøver å dempe forventningene på israelsk side. – Det må understrekes at så langt er det ingen signaler som indikerer noen resultater i noen særskilt retning i forhandlingene, heter det i uttalelsene fra statsministeren kontor. Amos Harel, militærkorrespondent for Ha’aretz, ser ikke ut til å tro at en fangeutveksling vil bli gjennomført så lenge Olmert er statsminister. – Olmert har skapt enorm medieoppmerksomhet, men har ennå ikke gått med på betale den høye prisen Hamas krever, skriver Harel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart