Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas står fast på sine krav

De indirekte forhandlingene mellom Israel og Hamas i Kairo om en fangeutveksling ser ut til å ha kommet til en foreløpig stopp. Tirsdag ettermiddag samles Israels regjering for å få en orientering fra statsminister Ehud Olmert om hvordan saken står. – Med de kravene som Hamas står fast på, har vi ingenting å stemme over på tirsdag, sier en sentral kilde ved statsministerens kontor. Hamas krever at 450 palestinske terrorister, mange av dem med "blod på hendene", blir løslatt fra israelsk fangenskap i bytte mot IDF-soldaten Gilad Shalit som ble kidnappet i 2006. Hamas krever at nesten alle terroristene får returnere til sine hjem. Israel ønsker å sende flere titalls av terroristene i eksil, eller overføre terrorister fra Vestbredden til Gaza-stripen. I følge lekkasjer fra forhandlingene skal opptil tusen andre palestinske fanger, som er dømt for mindre alvorlige forbrytelser, også løslates i tillegg.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart