Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF arresterte ti Hamas-ledere på Vestbredden

Israelske styrker arresterte ti Hamas-ledere og ti andre palestinere på Vestbredden natt til torsdag. I følge IDF er fire av de arresterte medlemmer av det "lovgivende rådet" til Hamas, og dermed den islamistiske organisasjonens "lederskap" på Vestbredden. – Disse mennene har vært ledere i forsøkene på å gjenopprette den administrative delen av terrororganisasjonen Hamas i regionen, og de har arbeidet for å styrke makten og innflytelsen til Hamas, sier IDF i en pressemelding. I israelske medier blir arrestasjonene sett på som et forsøk på å legge press på Hamas etter at forhandlingene om en fangeutveksling brøt sammen tidligere i uken.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart