Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu og Barak er «perfekt par»

Likud-leder Benjamin Netanyahu og Ap-leder Ehud Barak har mye felles, påpeker Aluf Benn i Ha’aretz – mye mer enn at de er tidligere statsministere og har smak for sigarer, næringslivsledere og luksus. Både Netanyahu og Barak har tjenestegjort i den samme israelske spesialstyrken, hvor Barak var Netanyahus kommandant. Nå har Netanyahu og Barak fått muligheten til å vende tilbake som ledere av nasjonen, med Netanyahu som kommandant og Barak som nummer to. Likud-lederen og Ap-lederen har også samme tilnærming til politikk, mener Benn. Begge ser på Israel som en befestet vestlig øy i hjertet av et arabisk-muslimsk hav. Begge mener det ikke er noen å snakke med på den palestinske siden, og ingen av dem tror at noen fredsavtale er nær, om den i det hele tatt er mulig. Begge så Annapolis-prosessen som Ehud Olmert og Tzipi Livni ledet som bortkastet tid.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart