Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

8 av 10 bomber var «smarte»

De israelske luftstyrkene brukte en svært høy andel av presise våpen under sine bomberaid over Gaza-stripen mellom 27. desember 2008 og 18. januar 2009. – 81 prosent av bombene som ble brukt under Operasjon Støpt Bly var "smarte bomber", opplyste en sentral tjenestemann i de israelske luftstyrkene under en orientering søndag. Opplysningen blir gjengitt av den israelske storavisen Yedioth Aharonoth. Antallet "smarte bomber" som ble brukt skal ha vært dobbelt så mange som under Den andre Libanon-krigen i 2006. – Bruken av presise våpen er dyrere og mer kompleks, men det var klart for oss at vi ville treffe våre mål med presisjon – og ingenting annet, sa tjenestemannen. Israelske luftstyrker samarbeidet godt med bakkestyrkene under den siste Gaza-operasjonen. Overvåkningsdroner i lav høyde ble brukt i omfattende grad, og disse leverte fortløpende bilder til infanteristyrkene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart