Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

2500 politimenn vokter omstridt marsj

I dag arrangerer jødiske demonstranter fra Israels ytrehøyrefløy en marsj i utkanten av Umm al-Fahm, Israels største arabiske by. Mer enn 2500 politimenn er utplassert i byen for å unngå konfrontasjon mellom demonstrantene og byens innbyggere. Demonstrasjonsmarsjen er planlagt i lang tid, og demonstrantene har fått støtte helt opp i israelsk høyesterett til å gjennomføre marsjen. Politiet har forsøkt å nekte dem, fordi man frykter at den muslimske lokalbefolkningen vil bli provosert over demonstranter som vifter med israelske flagg. – Vi bor i en by med 150.000 arabere, og vi er ikke redde for gjengene i Umm al-Fahm, sier aktivisten Itamar Ben-Gvir. – Jeg kan ikke forstå at ingen er blitt arrestert i byen, på bakgrunn av de trusler som er kommet imot oss, legger han til. Jerusalem Post rapporterer at det er omkring hundre deltakere blant demonstrantene. Araberne i Umm al-Fahm har erklært generalstreik tirsdag, og sier de er forberedt på å hindre demonstrantene fra å ta seg inn i byen, om nødvendig med makt. – Når de angriper Umm al-Fahm, angriper de hele den israelsk-arabiske befolkning. Vi vil beskytte vår by og vårt hjemland, sier Knesset-medlem Afu Aghbaria fra Hadash-partiet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart