Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Barak og Netanyahu er enige

Ap-leder Ehud Barak og Likud-leder Benjamin Netanyahu ble tirsdag morgen enige om Arbeiderpartiets rolle i Netanyahus nye koalisjonsregjering. Det melder Hærens Radio. Selv om Barak har akseptert Netanyahus vilkår, vil regjeringsavtalen ikke nødvendigvis få støtte fra Arbeiderpartiets sentralkomite når den samles senere i dag. Det vil bli en tøff politisk oppgave for Barak å overbevise et flertall av de 1470 representantene. I Aps Knesset-gruppe er motstanden mot regjeringsdeltakelse knallhard. 7 av 13 representanter har markert seg som klare motstandere av at Ap skal gå inn i Netanyahus regjering. Alt tyder på at det vil være veldig jevnt mellom de to sidene i sentralkomiteen. "Ingen i partiet er villig til å spå hva resultater blir", skriver Mazal Mualem i Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart