Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Barak og Netanyahu er enige

Ap-leder Ehud Barak og Likud-leder Benjamin Netanyahu ble tirsdag morgen enige om Arbeiderpartiets rolle i Netanyahus nye koalisjonsregjering. Det melder Hærens Radio. Selv om Barak har akseptert Netanyahus vilkår, vil regjeringsavtalen ikke nødvendigvis få støtte fra Arbeiderpartiets sentralkomite når den samles senere i dag. Det vil bli en tøff politisk oppgave for Barak å overbevise et flertall av de 1470 representantene. I Aps Knesset-gruppe er motstanden mot regjeringsdeltakelse knallhard. 7 av 13 representanter har markert seg som klare motstandere av at Ap skal gå inn i Netanyahus regjering. Alt tyder på at det vil være veldig jevnt mellom de to sidene i sentralkomiteen. "Ingen i partiet er villig til å spå hva resultater blir", skriver Mazal Mualem i Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart