Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Avtale mellom Netanyahu og Barak er bra

Ari Shavit i Ha’aretz erklærer sin støtte til regjeringssamarbeidet mellom Benjamin Netanyahu og Ehud Barak. – Avtalen mellom Israels to mest hatede menn er god, skriver Shavit i en overskrift på en kommentarartikkel. Netanyahus og Baraks første oppdrag blir Iran. Dersom de ikke klarer å få med USA på tøffe sanksjoner, "vil Netanyahu og Barak måtte forberede Israel på tøffe scenarier". – Ingen i Israels lederskap er bedre egnet eller mer dyktige enn disse to, mener Shavit. Den andre utfordringen blir økonomien. Når følgene av den internasjonale finanskrisen for alvor rammer Israel, vil det være godt for Netanyahu at Histadrut-leder Ofer Eini har spilt en sentral rolle for å få Barak med i regjeringen. – Mens [Kadima-leder Tzipi] Livni og hennes etterfølgere kledde seg i selvrettferdighet, har Netanyahu og Barak handlet med modenhet, mener Shavit.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart