Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

CBS: – Israel bombet våpenkonvoi i Sudan

Israelske kampfly bombet i januar en konvoi med våpenlast i Sudan, melder CBS-korrespondenten David Martin. Konvoien skal ha vært på vei nordover mot Egypt, og målet for våpenleveransen var Gaza-stripen. Martin baserer seg på anonyme amerikanske kilder. Tidligere i uken rapporterte en egyptisk avis at amerikanske kampfly hadde angrepet en våpenkonvoi i Sudan. 39 personer skal ha blitt drept og 17 kjøretøy ødelagt i bombardementet. At et angrep fant sted ble bekreftet av en tjenestemann i den sudanesiske regjeringen onsdag. – En stormakt bombet små lastebiler med våpen, alle ble utbrent, sa motorveiminister Mabrouk Mubarak Saleem, i følge SudanTribune.com. – Sudanesere, eritreere og etiopiere ble drept og andre skadet, la Saleem til. Israelske talsmann avviser å bekrefte eller avkrefte at israelske fly var involvert i angrepet. – Israel svarer ikke på nyhetsmeldinger som denne, sier talsmannskontoret i de israelske forsvarsstyrkene. Israelske etterretningskilder mener hovedruten for våpensmugling mellom Iran og Hamas på Gaza-stripen går gjennom Sudan.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart