Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ingen statsminister avsluttet med glede

Ingen israelsk statsminister avsluttet sin periode som regjeringssjef under lykkelige omstendigheter, påpeker Eitan Haber i Yedioth Aharonoth. Slik sett skiller ikke Ehud Olmert seg fra sine forgjengere, når han tirsdag drar hjem fra statsministerens kontor for siste gang. – I mer enn 40 år har Olmert hatt ulike roller i det politiske liv, og akkurat som alle andre israelere har han fått beundrere og bitre rivaler. Alle tok avskjed med ham i dag, enten med et lidelsens sukk eller med gledesrop, skriver Haber. Noen vil hevde at bøker kan bli skrevet om Olmerts feil, og det vil sikkert også bli gjort, men på avskjedsdagen mener Haber det passer seg å takke Olmert for innsatsen. – Og takk til konen Aliza også, skriver han til slutt. Les hvorfor Olmert ble tvunget til å gå av som statsminister på temasiden Ehud Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart