Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Obama og Putin inviterte Netanyahu

Statsminister Benjamin Netanyahu fikk telefon fra USAs president Barack Obama og Russlands statsminister Vladimir Putin på sin første arbeidsdag onsdag. Begge de to statslederne gratulerte, ønsket lykke til og inviterte Netanyahu på besøk. – Samtalen mellom Obama og Netanyahu varte nesten 30 minutter, og var vennlig og konstruktiv, opplyser en tjenestemann ved statsministerens kontor til Yedioth Aharonoth. Utenriksminister Avigdor Lieberman har fått invitasjon til Italia av utenriksminister Franco Frattini. Han har også snakket med EUs utenrikspolitiske sjef Javier Solana og Spanias utenriksminister Miguel Moratinos, i følge Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart