Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israel ønsker fred med hele den arabiske og muslimske verden

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Israel ønsker fred med hele den arabiske og muslimske verden, men er fortsatt truet av styrkene til ekstreme islamister, sa Benjamin Netanyahu i sin tiltredelsestale i Knesset tirsdag kveld. – Israel står i dag overfor to prøver – en økonomisk krise og en sikkerhetskrise. Årsaken til disse krisene er ikke våre tidligere handlinger eller tidligere feil. (…) De valg vi nå tar vil imidlertid avgjøre resultatet av disse krisene, sa Netanyahu. Likud-lederen kritiserte verdenssamfunnet for å gjøre for lite for å stanse Irans planer om å "slette Israel fra kartet". – Jeg skiller ekstrem islam fra den generelle muslimske verden, som også er truet av ekstrem islam, sa Netanyahu. Israels nye statsminister uttrykte tro på fred med palestinerne, "dersom lederne for de palestinske selvstyremyndighetene ønsker det". – Vi ønsker ikke å styre over et annet folk, og avtalen med palestinerne vil gi dem all rett til å styre dem selv, bortsett fra på de felter som kan sette Israel i fare, sa Netanyahu.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart