Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel ønsker fred med hele den arabiske og muslimske verden

– Israel ønsker fred med hele den arabiske og muslimske verden, men er fortsatt truet av styrkene til ekstreme islamister, sa Benjamin Netanyahu i sin tiltredelsestale i Knesset tirsdag kveld. – Israel står i dag overfor to prøver – en økonomisk krise og en sikkerhetskrise. Årsaken til disse krisene er ikke våre tidligere handlinger eller tidligere feil. (…) De valg vi nå tar vil imidlertid avgjøre resultatet av disse krisene, sa Netanyahu. Likud-lederen kritiserte verdenssamfunnet for å gjøre for lite for å stanse Irans planer om å "slette Israel fra kartet". – Jeg skiller ekstrem islam fra den generelle muslimske verden, som også er truet av ekstrem islam, sa Netanyahu. Israels nye statsminister uttrykte tro på fred med palestinerne, "dersom lederne for de palestinske selvstyremyndighetene ønsker det". – Vi ønsker ikke å styre over et annet folk, og avtalen med palestinerne vil gi dem all rett til å styre dem selv, bortsett fra på de felter som kan sette Israel i fare, sa Netanyahu.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart