Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Olmert var Israels verste statsminister

Caroline Glick, høyreorientert politisk kommentator og viseredaktør i Jerusalem Post, mener Ehud Olmert har vært den verste statsministeren i Israels historie. I sin kritikk vektlegger ikke Glick de økonomiske krumspringene som Olmert er mistenkt for å ha gjort for privat fortjeneste. Hun lager en liste over feilslått politikk. Da Olmert kom til makten i 2006 gikk han inn for omfattende ensidige tilbaketrekninger fra Vestbredden. Planen ble bombet i stykker, med raketter i tusentall fra Libanon og Gaza-stripen – områder som Israel tidligere hadde trukket seg ensidig ut av (2000 og 2005). Olmert har ikke klart å stanse våpensmuglingen inn til Gaza og har, slik Glick ser det, ledet Israel til nederlag i to kriger. – Olmerts strategiske lederskap under Operasjon Støpt Bly demonstrerte at han fortsatt hadde det samme feilaktige og farlige strategiske utgangspunkt som da han ledet landet til det skammelige nederlaget i Libanon, mener Glick. Olmert hadde alt for lite fokus på trusselen fra Iran, hevder Glick. – I stedet for å konsentrere diplomatisk innsats for å overbevise verdens land om nødvendigheten av å stanse Iran fra å få verktøyene til å ødelegge den jødiske staten og dominere regionen og oljeøkonomien, konsentrerte Olmert sin diplomatiske innsats på å styrke terrororganisasjonen Fatah i forhold til terrororganisasjonen Hamas, skriver Glick.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart