Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vitnesbyrd om forbrytelser uten rot i virkeligheten og uten bevis

I mars publiserte israelske aviser en avskrift fra en privat samtale mellom israelske soldater på et militærakademi hvor israelske soldater ble anklaget for å være løse på avtrekkeren mot sivile og for å ha skadet palestinsk eiendom med overlegg under den siste operasjonen på Gaza-stripen. Israelsk militærpoliti og militæradvokatens kontor har etterforsket de nevnte forholdene, og funnet "at de er fullstendig uten grunnlag og ikke kan bevises", skriver Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi i et brev til soldater søndag. Han legger til at det er Hamas som skader sivilbefolkningen på Gaza-stripen. – Våre fiender gjorde sitt eget folk til menneskelige skjold og gisler, og valgte å spre ild og død fra deres hus, skoler, sykehus og moskeer. De tvang oss inn i en krigssone fullt med sivile, skriver Ashkenazi. Militærpolitiet har konkludert med at anklagene fra militærakademiet var basert på rykter, og ikke personlige øyenvitnesbeskrivelser.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart