Israel synes samtaler er med Iran er ok

Den israelske regjeringen protesterer ikke på samtaler mellom Vesten og Iran som har som mål å stanse atomprogrammet til den islamske republikken, så lenge ikke Iran utnytter samtalene til egen fordel. Det sier en svært sentral kilde i Benjamin Netanyahus regjering til Ha’aretz. Barack Obamas administrasjon varslet denne uken at de vil delta for fullt i samtaler med Iran om deres atomprogram. Storbritannia, Kina, Frankrike, Tyskland og Russland har fra før sagt seg interessert i slike samtaler. Iran har foreløpig ikke gitt noe forpliktende svar på ønsket om samtaler. Torsdag ble Irans første produksjonssted for atombrennstoff åpnet av president Mahmoud Ahmadinejad. Det kom også fram at antallet sentrifuger for anriking av uran har økt fra 6000 til 7000 de siste to månedene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart