Gheit vil ikke håndhilse på Lieberman

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit sier han ikke kommer til å håndhilse på Avigdor Lieberman før den israelske utenriksministeren har trukket tilbake tidligere uttalelser som har provosert egypterne. Lieberman har tidligere truet med å bombe den enorme Aswan-demningen i Egypt i en eventuell konflikt og sagt at Egypts president Hosni Mubarak kan "dra til helvete" dersom han ikke ønsker å besøke Israel. – Så lenge Lieberman har den samme innstilling, vil jeg holde hendene mine i lommen dersom vi skulle treffe hverandre tilfeldigvis under et møte, sa Gheit i et tv-intervju torsdag. – Den egyptiske utenriksministeren må opprettholde Egypts ære, la han til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart