Hva kan vi lære av barnemordet med øks?

På torsdag i forrige uke ble Shlomo Nativ (13) brutalt myrdet med øks av en palestinsk terrorist. Viseredaktør Caroline Glick i Jerusalem Post mener det kan trekkes to lærdommer av hendelsen: For det første viste angrepet at de såkalte bosetningene ikke har noen relevanse for vanskeligheten med å løse den arabisk-israelske konflikt. "Når din fiende hater deg så mye at han hakker dine barn i biter, er det ingenting du kan gjøre, bortsett fra å gjøre selvmord, som vil gjøre ham fornøyd." For det andre var angrepet en påminnelse som viser risikoen ved ettergivenhet. "Ved å forsøke å gi etter for den som aldri blir fornøyd, har skiftende israelske, amerikanske og europeiske regjeringer styrket våre fiender på bekostning av vår sikkerhet og frihet."

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart