Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

I praksis liten forskjell mellom Obama og Bush når det gjelder Iran

Amir Oren, militærkorrespondent i Ha’aretz, mener det i praksis er liten forskjell mellom Barack Obamas og George W. Bushs politikk i forhold til Iran. "Forskjellen er bare i stil, ikke i innhold", skriver Oren. Toneangivende politikere og rådgivere i Washington mener Iran kommer til å fortsette utviklingen av atomvåpen, og at økonomisk og diplomatisk press ikke vil kunne stanse prosessen. Da gjenstår et militært alternativ. I første omgang venter Obama. Først er det valg i Iran i juni og valg i Libanon samme måned. Til høsten er det også valg i Tyskland, og sannsynligvis også i Storbritannia. Da vil det bli avklart hvem Obama vil ha med seg "i skyttergravene". – Slik vil 2009 forsvinne uten noen avgjørelse, men ikke hele 2010, fordi november 2010 er det valg til Kongressen, og deretter vil Demokratene straks begynne å organisere Obamas gjenvalg. Sommeren 2010 vil bli avgjørende, fordi på det tidspunkt vil evakueringen av de fleste amerikanske styrkene i Irak være avsluttet og færre sårbare mål vil være igjen for Irans gjengjeldelsesangrep, skriver Oren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart