Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Konfrontasjon ved Bat Ayin

Det brøt ut en konfrontasjon mellom jødiske bosettere fra Bat Ayin og palestinere fra en nabolandsby onsdag morgen. For mindre enn en uke siden ble en 13 år gammel gutt fra Bat Ayin drept med øks av en palestinsk terrorist som ennå ikke er arrestert. Konfrontasjonen onsdag morgen skal ha startet da noen bosettere gjennomførte en religiøs seremoni på en åsside utenfor bosetningen. Ifølge bosetterne kom en palestinsk gruppe til stedet og begynte å kaste steiner mot dem. Ifølge palestinske kilder gikk bosetterne inn i landsbyen deres mens de skjøt i luften og vandaliserte eiendom. Israelske forsvarsstyrker kom til stedet for å spre de to gruppene. Det er foreløpig uklart hvor mange personer som ble skadet, men minst en palestiner skal ha blitt alvorlig skadet. Bat Ayin er en israelsk bosetning med omkring tusen innbyggere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart