Konfrontasjon ved Bat Ayin

Det brøt ut en konfrontasjon mellom jødiske bosettere fra Bat Ayin og palestinere fra en nabolandsby onsdag morgen. For mindre enn en uke siden ble en 13 år gammel gutt fra Bat Ayin drept med øks av en palestinsk terrorist som ennå ikke er arrestert. Konfrontasjonen onsdag morgen skal ha startet da noen bosettere gjennomførte en religiøs seremoni på en åsside utenfor bosetningen. Ifølge bosetterne kom en palestinsk gruppe til stedet og begynte å kaste steiner mot dem. Ifølge palestinske kilder gikk bosetterne inn i landsbyen deres mens de skjøt i luften og vandaliserte eiendom. Israelske forsvarsstyrker kom til stedet for å spre de to gruppene. Det er foreløpig uklart hvor mange personer som ble skadet, men minst en palestiner skal ha blitt alvorlig skadet. Bat Ayin er en israelsk bosetning med omkring tusen innbyggere.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart