Olmert overlot stafettpinnen til Netanyahu

Benjamin Netanyahu overtok formelt som statsminister under en seremoni ved presidentboligen i Jerusalem onsdag. Netanyahu roste sin forgjenger Ehud Olmert og omtalte ham som "en av Israels mest talentfulle statsministre". Olmert på sin side beklaget at han ikke hadde klart å få til en fredsavtale med palestinerne og syrerne i sin statsministerperiode. – Gjennom hele min statsministerperiode stanset jeg ikke forsøkene på å få til fred med palestinerne og syrerne, sa Olmert. Den korrupsjonsmistenkte politikeren innrømmet også feil. – I tillegg til tøffe beslutninger og gode resultater, har jeg også gjort feil, og jeg er ikke redd for å innrømme det, sa Olmert.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart