Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert overlot stafettpinnen til Netanyahu

Benjamin Netanyahu overtok formelt som statsminister under en seremoni ved presidentboligen i Jerusalem onsdag. Netanyahu roste sin forgjenger Ehud Olmert og omtalte ham som "en av Israels mest talentfulle statsministre". Olmert på sin side beklaget at han ikke hadde klart å få til en fredsavtale med palestinerne og syrerne i sin statsministerperiode. – Gjennom hele min statsministerperiode stanset jeg ikke forsøkene på å få til fred med palestinerne og syrerne, sa Olmert. Den korrupsjonsmistenkte politikeren innrømmet også feil. – I tillegg til tøffe beslutninger og gode resultater, har jeg også gjort feil, og jeg er ikke redd for å innrømme det, sa Olmert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart